
125 g smeltet smør eller margarine
400 g sukker
400 g hvedemel
4 tsk. stødt kanel
2 tsk. natron
1/2 l kærnemælk (eller mælk+ymer)
Glasur:
50 g smeltet smør
250 g flormelis (ca.)
2 tsk. vanilie
1 spk. kakao
4 spk. varm kaffe

Herefter blandes mel, sukker, kanel og natron sammen og fedtstoffet røres i dejen sammen med kærnemælken.
Dejen hældes i en lille bradepande, foret med bagepapir, og bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca 15-20 min.
Når kagen er kølet af blandes glasuren sammen, og fordeles jævnt på kagen
Efter lidt “tørretid” er den klar til servering.
Hej Smithefar, kunne man eventuelt være så kæk at kalde denne kage for "Nicolais Kanelkage"? Jeg har hørt, at han laver en fremragende version!
Det kunne jeg da godt overveje ……Jeg er lidt nysgerrig Hvor kender du Nicolai fra ?