Nem Kanel-Kage

Dej:
125 g smeltet smør eller margarine
400 g sukker
400 g hvedemel
4 tsk. stødt kanel
2 tsk. natron
1/2 l kærnemælk (eller mælk+ymer)

Glasur:
50 g smeltet smør
250 g flormelis (ca.)
2 tsk. vanilie
1 spk. kakao
4 spk. varm kaffe

Margarinen/smør sneltes
Herefter blandes mel, sukker, kanel og natron sammen og fedtstoffet røres i dejen sammen med kærnemælken.

Dejen hældes i en lille bradepande, foret med bagepapir, og bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca 15-20 min.

Når kagen er kølet af blandes glasuren sammen, og fordeles jævnt på kagen

 Efter lidt “tørretid” er den klar til servering.

2 tanker om “Nem Kanel-Kage

  1. Hej Smithefar, kunne man eventuelt være så kæk at kalde denne kage for "Nicolais Kanelkage"? Jeg har hørt, at han laver en fremragende version!

Skriv et svar