Min 2. udgave af speltboller er kun med speltmel, lidt kraftigere i smag end “1’ern” bla. pga. surdejen, surdejen er ikke brugt her brugt til at hæve dejen, men kun som smagsgiver. Har du ikkeContinue reading
Måned: september 2014
Røgede Frikadeller med kål og stegte urter
Her en klassiker i nye klæder, og selv om kålen er stuvet, er det med minemælk, så retten er ikke så fed som “mormors” hvor man også fik godt med kartofler til 😉 Frikadeller: Lav farsenContinue reading
Maltbrød
Her er 1. forsøg på at bage brød med malt, man kan købe maltmel, men når man er haandbrygger 😉 har man jo lidt malt på lager så jeg malede to slags malt i minContinue reading
Hvedebrød – grunddej
Her er min opskrift på to nemme lidt grove sigtebrød, opskriften er en form for grunddej som kan varieres med forskellige slags grovmel. Selve bagetiden/metoden er tilpasset min ovn så jeg bruger mindst mulig strømContinue reading