Denne opskrift er inspireret fra bladet “Sæson” ( små jordbærmazariner) Ingredienser 150 g marcipan 150 g sukker 1 vaniljestang (el. 1 tsk vaniliesukker) 125 g blødt smør 2 æg 50 g hvedemel 25 g mandler 1 springformContinue reading
Måned: juni 2012
Frisk Pasta med røget laks og pesto
Ingredienser: 5-6 forårs-løg 1 tsk. smør 1 spsk. Mel 2½ dl mælk 2½ dl. Fløde 50g revet ost 1-2 spsk. grøn pesto salt & friskkværnet peber 250g røget laks i strimler frisk pasta af 3 ægContinue reading
Hjemmelavet pasta
Ingredienser:Italienerne vil nok sige at der skal 100g mel og et æg pr. pers. men her hos os er det passende med denne opskrift – til 5 personer 300g durumhvedemel eller “tipo 00”3 store ægContinue reading